27/7/09

A Amateur.

Tal com diuen els nostres estatuts, cal recordar qu la Unió esportiva Santboiana es una entitat sense ànim de lucre.
Tot i que el món de l'esport s ha profesionalitzat molt als darrers anys, esencialment volem que els nostres jugadors siguin basicament amateurs amb el compromis de transmetir lis tots els valors que han fet del rugby una escola de vida.
La semi profecionalització que ha sufer el rugby a la nostre lliga no ha reportat casi res d interesant ( no evoluciona amb un context internacional, fins i tot anem enrera ), a més, molts clubs han desaparagut, han camviat de mans o viuen asfixiats per els seus deubtes i amb compromissos que no poden cumplir . No volem que la UES segueixi un camí cap al precipici, tot al contrari, envoltar la d equilibri que junt amb una bona gestió al final esdevé prosperitat,creixement i sobre tot ,bon rugby.Consecuentment creiem que la profesionalització no es un camí valid en aquest moment.
Com a tal, els temes econòmics han d'ésser tractats amb molta cura. Ha de quedar clar que els recursos econòmics han d'estar al servei dels objectius i no de les persones. Això no vol dir que no s'hagin de contractar professionals o empreses, però sempre seguint les millors pràctiques, i amb un estricte control.

2 comentaris:

  1. El Poble Nou té un codi. Auí teniu l'enllaç http://sites.google.com/site/escoladerugbyues/Home/filosofia_cnpn.jpg?attredirects=0

    ResponElimina
  2. Moltes gracies per el link, hi ha coses interessants. Per cert enc, ets l'Enric Net?

    ResponElimina