21/7/09

Estatuts.

Article 1:

La UNIÓ ESPORTIVA SANTBOIANA és una associació esportiva privada, constituïda en data 12 de juny de 1922, formada per persones físiques amb personalitat jurídica pròpia i capacitat de obrar, que té com a objectiu el foment, la pràctica i la difusió de l'activitat física i de l'esport, en especial el Rugby, sense finalitat de lucre.

Article 2:

La UNIÓ ESPORTIVA SANTBOIANA té com a modalitat esportiva principal el Rugby, facilitant-ne als seus socis la pràctica i promovent-ne el seu desenvolupament, amb especial dedicació a la formació de nens i joves.(...)


Introducció:

En els seus 88 anys d'història la Unió Esportiva Santboiana ha anat assolint el seu objectiu de ser referent a la nostra Vila i al país en la promoció, expansió i pràctica del Rugby. Aquest innegable èxit ha estat gracies al treball d'incomptables persones que dins el Club han seguit el cicle lògic d'aprendre el joc (Rugby base), gaudir practicant-lo (jugador sènior) i després treballar perquè els que venen darrera puguin fer el mateix (tècnic, directiu..).

Malauradament sembla que aquest cicle darrerament te problemes per renovar-se. No apareixen alternatives en les eleccions malgrat en altres cercles s'escolta gent amb inquietuds, noves idees, plantejaments diferents ..

Tenint com a objectiu aglutinar aquells socis que tinguin voluntat de treball, uns quants socis ens hem reunit per començar a dibuixar un projecte de futur que ens porti al centenari de la entitat essent un club d'acord a lo que la nostre història mereix.

Conscients de que per portar a bon port qualsevol empresa es necessari que el màxim de gent empenyi en la mateixa direcció, la nostre idea es:

* aglutinar el màxim de socis
* definir clarament la direcció on tothom se senti identificat amb la elaboració d'un projecte de Club

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada