20/11/09

Àrea econòmica

ÀREA ECONÒMICA

A diferencia de quasi tots de clubs de rugby de l’estat, la UES es caracteritza pel seu patrimoni, orgull de tots els socis i construït per tres generacions d homes i dones…envoltats d’una pilota de rugby….y de moltes coses més.

LA MISSIÓ d’aquesta area, es conservar el patrimoni, fer-lo créixer i treure al màxim profit en benefici del rugby i els seus socis.

OBJECTIUS

1.- Conèixer d’una manera detallada i auditada tots els aspectes econòmics i patrimonials del club. Conèixer exactament quins son els nostres recursos, don venen i com els utilitzem…..quines son les nostres amenaces i las nostres oportunitats.

2.- La nostre no es una estructura professional, però volem treballar com si ho fóssim.

3.- Crear un grup per l area econòmica, ampli i molt ben coordinat per un cap .

4.- Ser capaços de cobrir tots plegats les hores suficients de feina setmanal. (Fem una crida per aquells que vulguin aportar i treballar en aquest grup a animar vos…..i fer ens ho saber).

5.- Fer un pla econòmic a curt, mig i llarg termini per optimitzar constantment els nostres recursos.

6.- Garantir la transparència en la gestió i al contractar persones o empreses. Establir criteris i mecanismes de control pressupostaris i de tresoreria que garanteixin un control adequat i un seguiment continu de l’aplicació dels recursos del club.

7.- Garantir a curt, mig i llarg termini els pressupostos suficients per la fase formativa i de desenvolupament dels nostres jugadors i jugadores en el mon del rugby i dels seus valors.

8.- L’àrea econòmica treballarà per tindre camps de joc i instal•lacions suficients i garantir a mig termini els nostres objectius esportius en quan a nombre de jugadors.

9.- Cercar més i millors espònsors i altres fonts de finançament.

10.- Cercar subvencions de les institucions, per el desenvolupament del rugby base.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada